Četvrto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?




Četvrto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?

ImageFilozofski fakultet Univerziteta Crne Gore 1. decembra (srijeda) 2021. godine, u 20h, organizuje predavanje za studente druge godine master studija, a koja se tiče izrade master rada. Tema predavanja biće „Izbor teme i pretraga literature, a predavač je naučna saradnica dr. sc. Tatijana Petrić sa Sveučilišta iz Zagreba.

Dr. sc. Tatijana Petrić rođena je 1964. godine. u Zadru. Diplomirala je filozofiju i sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zadru, a doktorirala na Filozofskom fakultetu u Zagrebu iz područja informacijskih i komunikacijskih znanosti, te stekla zvanje  naučne saradnice. Radila je u visokoškolskim i naučnim bibliotekama, od 2015. do 2020. bila je glavna ravnateljica Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, a trenutno je voditeljica Središnjeg ureda za koordinaciju knjižnica Sveučilišta u Zagrebu. Organizovala je edukacije za kolege iz bibliotečke zajednice, a studente Sveučilišta iz Zadru organizovala predavanje Pretraživanje knjižničnih kataloga i online baza podataka. Dugogodišnje radno iskustvo u univerzitetskoj zajednici čini je osobom koja prepoznaje potrebe studenata i savremenog univerziteta u organizaciji informisanja, ulozi biblioteka u obrazovanju, istoriji knjige i biblioteka, ulozi serijskih publikacija u naučnoistraživačkom radu, važnost uvoda u naučno istraživanje. Autorka je više naučnih i stručnih radova.

Ovo je četvrto predavanje iz serije predavanja: Kako pravilno popuniti prijavu master rada?

Pozivamo studente druge godine master studija i pete godine integrisanih akademskih programa da prate ovo, kao i ostala predavanja iz serije posvećene prijavi izrade master rada.

Topic: Izbor teme i pretraga literature
Time: Dec 1, 2021 08:00 PM Sarajevo, Skopje, Zagreb
Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/81822717017?pwd=Rjc1N2lRUE02MW11cDNwUS9HOVNEdz09
Meeting ID: 818 2271 7017
Passcode: FWWTf9



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.