Zoom predavanja i vježbe




U utorak, 28.04. u 12h, održaće se zoom predavanja. Za link se javiti danas (ponedjeljak) do kraja dana na e-mail vsasa@ucg.ac.me  

U srijedu, 29.04. u 12h održaće se zoom vježbe. Za link se javiti sjutra (utorak) do kraja dana na e-mail lazaro@ucg.ac.me

Studenti po starom sistemu (predmet Finansijska matematika- indeksi 2016 i ranijih godina) prijavljuju se na isti način. Materijali i objave se neće postavljati posebno za njih.

Pristiže nam ogroman broj vaših e-mailova, sa puno dostavljenih fajlova, ali je jedan dio upućen na pogrešnu adresu. Molimo vas da se pridržavate uputstava iz naših obavještenja i tako pokažete svoj profesionalizam. Svako od nas predavača radi dio posla za koji je zadužen, a za vas ne bi trebao da bude problem da postupate kako je napisano. Konkretno, domaće, bonus kolokvijum i primjedbe na rezultate šaljite na jedan, a aktivnosti i primjedbe na poene za njih dostavljate na drugi gmail. Zbog automatizovanog snimanja poslatih aktivnosti, treba ih dostavljati u propisanoj formi. Ako imate nešto treće da pitate, možete se javiti na naše akademske e-mailove (dva gore napisana, kao i vladok@ucg.ac.me ). Time biste nam uštedjeli puno vremena, koje bismo mogli racionalnije upotrijebiti. Hvala na razumijevanju! 

Za sjutra pročitajte predavanje 12, postavljeno prethodnog ponedjeljka, a za vježbe naučite lekcije sa predavanja od prošlog puta (predavanje 11), kako bi kvalitetnije pratili materiju. To ne znači da ne možete postavljati pitanja i iz ranije materije. Planirajte naredna zoom predavanja i vježbe za 5. i 6. maj u 12h, mada ćete o tome biti obaviješteni za 7 dana.

Uz pohvalu na puno predatih radova za bonus kolokvijum, domaće i ostale aktivnosti, želimo vam dobro zdravlje i skori susret u slušaonicama.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.