Poziv za 2. BIO-ICT ljetnju školu u Kotoru




Poziv za 2. BIO-ICT ljetnju školu u Kotoru

Centar izvrsnosti u bioinformatici (BIO-ICT) Univerziteta Crne Gore organizuje 2. BIO-ICT ljetnju školu. Ljetnja škola će se održati u periodu od 28. avgusta 2017. do 02. septembra 2017. godine u Kotoru u prostorijama Instituta za biologiju mora.

BIO-ICT ljetnja škola pružiće priliku studentima Univerziteta Crne Gore da se upoznaju sa primjenom najsavremenijih informaciono-komunikacionih tehnologija (Internet of Things, Software Defined Networking, Cloud Computing, Machine Learning)  u oblasti ekologije, biologije mora i poljoprivrede.

Cilj ljetnje škole je multidisciplinaran, timski i praktičan rad studenata različitih oblasti studija i interesovanja, i njihovo upoznavanje sa ključnim aktivnostima BIO-ICT Centra izvrsnosti. Ljetnja škola je namijenjena zainteresovanim   studentima akademskih osnovnih, specijalističkih, magistarskih i doktorskih studijskih programa sa svih fakultetskih jedinica Univerziteta Crne Gore.

Studenti zainteresovani za učešće na 2. BIO-ICT ljetnjoj školi treba da pošalju svoje detaljne biografije na e-mail: bio-ict@ac.me do ponedjeljka 17. jula 2017. godine. Komisija BIO-ICT Centra izvrsnosti  odabraće učesnike ljetnje škole, koji će o izboru biti obaviješteni do 20. jula 2017. godine.

Više informacija o BIO-ICT Centru izvrsnosti možete naći na našoj zvaničnoj stranici: www.bio-ict.ac.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.