Za svjetsko znanje siguran korak: Ekonomski fakultet




Za svjetsko znanje siguran korak: Ekonomski fakultet

Ekonomski fakultet Univerziteta Crne Gore je pravi izbor za tebe ako si od onih koji znaju šta hoće da budu i jasno vide svoju karijeru u ekonomskom životu Crne Gore. Da li je to put privrednika, državnika, menadžera,  biznismena, preduzetnika, specijaliste za bankarsko i berzansko poslovanje, stručnjaka u marketingu, eksperta za reviziju i računovodstvo, na tebi je da izabereš. Poslodavci će svakako znati  da cijene diplomu ovog fakulteta jer ona stoji iza danas uspješnih imena u crnogorskoj javnosti.

Ukoliko želiš da svoju karijeru gradiš na međunarodnom tržištu rada, od predstojeće studijske godine imaš mogućnost da na Ekonomskom fakultetu odaberes program osnovnih studija na engleskom jeziku - Academic program in Business and Economics in English (MONTEB).

Kad je riječ o nastavnom kadru,  imaćeš prilike da učiš od mladog i perspektivnog kadra ali i velikog broja gostujućih predavača iz zemlje i inostranstva. Profesori i saradnici Ekonomskog fakulteta sa puno entuzijazma pristupaju svakom susretu sa svojim studentima. Oni će ti pomoći da savladaš azbuku ekonomske nauke i izgradiš svoj stav o ekonomskim temama.

Ono što snažno preporučuje ovaj fakultet je pažnja koju, osim teorijskom, posvećuju kvalitetnom praktičnom znanju. To je razlog zbog kojeg je na Ekonomskom fakultetu dio nastave interaktivnog karaktera, silabusi nastavnih predmeta su obogaćeni analizom studija slučajeva, a kao student, tokom studija dobićeš priliku za obavljanje jednomjesečne stručne prakse u nekoj od brojnim renomiranih domaćih kompanija.

Više informacija o Ekonomskom fakultetu možete naći na internet stranici Studentski informator - Ekonomski fakultet, dok informacije o upisu možete pronaći na Sve što ste htjeli da pitate: Konkurs, upis i procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni su čitači za lične karte.

Više o upisu generacije studenata 2023/24. saznajte i klikom na LINK, kao i u VIDEO PRILOGU.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.