Posjeta delegacije Fakulteta za sport Univerzitetu „Union-Nikola Tesla“




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Delegeacija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića u sastavu dekan prof. dr Rašid Hadžić, prodekan za nastavu doc. dr Jovica Petković i prodekan za međunarodnu saradnju doc. dr Kosta Goranović boravila je 12 i 13.10., na Fakultetu za sport, Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u Beogradu,  povodom  jubilarnih 10 godina od osnivanja.

Tokom boravka delegacija našeg Fakulteta imala je niz aktivnosti, radnih sastanaka sa menadžmentom domaćeg Univerziteta i Fakulteta, gdje su razmijenjena iskustva i dogovorena moguća saradnja između dvije visoko obrazovne ustanove.

Univerzitet „Union-Nikola Tesla“ u svom sastavu osim Fakulteta za sport ima i sportsku gimnaziju što je jedinstveni model na ovim prostorima i predstavlja ustanove sa velikom koncentracijom vrhunskih sportista i reprezentativaca.

Delegacija našeg Fakulteta uzela je učešće i u radu Međunarodne naučne konferencije „SPORTIKOPEDIJA“, Sport, mediji i biznis 2023.

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje Nikšić nastaviće u narednom periodu da obnavlja međunarodne aktivnosti sa srodnim regionalnim ustanovama na realnoj osnovi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.