V.f. dekana Gardašević: Objavljen tender za izgradnju fiskulturne sale veliki korak za Fakultet za sport i fizičko vaspitanje




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Uprava za kapitalne projekte objavila je tender za odabir izvođača radova na izgradnji objekta fiskulturne sale Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore u Nikšiću, čija ukupna vrijednost radova iznosi 2 230 000 €.

Vršilac funkcije dekana doc. dr Jovan Gardašević rekao je da je ovo ogroman korak za Fakultet za sport i fizičko vaspitanje.

„Konačno ćemo imati svoju salu i nećemo više biti u zavisnosti od drugih, s kojima smo zaista imali sjajnu dugogodišnju saradnju, poput Filozofskog fakulteta, Ekonomske škole u Nikšiću, Sportsko-kulturnog centra UCG, i mnogih drugih. Sve ove godine smo bili  podstanari“.

V.f. dekana Gardašević je kazao da će realizacija ovog projekta biti posebno važna za studente, jer će na jednom mjestu objediniti resurse koji su neophodni za kvalitetniji i bolji rad s njima.

„Ta sala će služiti, osim osnovnih potreba, i za promovisanje zdravih stilova života kroz mnoge akcije koje će se organizovati u njoj. Ova investicija će dodatno unaprijediti našu sposobnost da pružimo vrhunsko obrazovanje i podršku našim studentima, što je temeljni cilj našeg rada“ kazao je Gardašević.

Više informacija o samom tenderu dostupno je na linku: https://cejn.gov.me/tenders/view-tender/70918

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.