Markus Arvaja sa Haaga-Helia Univerziteta primijenjenih nauka u Helsinkiju održao je gostujuće predavanje u okviru Erasmus+ programa




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Markus Arvaja, predavač sa studijskog programa za školovanje trenera hokeja na ledu Haaga-Helia Univerziteta primijenjenih nauka u Helsinkiju (Finska), održao je 13. i 14. aprila gostujuća predavanja na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću.

Osim redovnih aktivnosti, odnosno održanih predavanja u okviru Erasmus programa, na nastavnom predmetu Istraživanja u sportu, koje su unaprijed bile predviđene planom rada, Markus Arvaja je studentima studijskog programa Sportski novinari i treneri predstavio studijske programe koje nudi njegova matična institucija.

Markusa su dočekali dekan fakulteta doc. dr Jovan Gardašević i prodekan za međunarodnu saradnju doc. dr Bojan Mašanović, a održao je jedan sastanak i sa prof. dr Milovanom Ljubojevićem.

Ovo predavanje je još jedna u nizu aktivnosti međunarodne saradnje Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Nikšiću koje su posljednjih mjeseci vrlo intenzivne.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.