Kandidat Besim Halilaj odbranio doktorsku disertaciju




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

FOTO GALERIJA

Pod mentorstvom prof. dr Dejana Madića, magistar Besim Halilaj odbranio je doktorsku disertaciju na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, pod nazivom „Relacije motoričkog, morfološkog i kognitivnog statusa sa uspješnošću izvođenja gimnastičkih elemenata kod studenata sporta i fizičkog vaspitanja“.

U sastavu međunarodne komisije, pred kojom je kandidat Halilaj obranio disertaciju, bili su profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore,  prof. dr Duško Bjelica, prof. dr Stevo Popović i prof dr Kemal Idrizović, kao i profesori   Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Dejan Madić i prof. dr Zoran Milošević.

Komisija je donijela jednoglasan zaključak da je kandidat uspješno odbranio rad, položio ispit i time stekao zvanje  doktora nauka fizičke kulture.

Dr Besim Halilaj trenutno radi na Fakultetu za fizičko vaspitanje i sport Univerziteta u Prištini. Njegova israživanja se vezuju za područje gimnastike, fizioterapije i medicine sporta, fizičkog vaspitanja i treniranja.

 

 

Image

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.