Testirana futsal šampionska ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG




FOTO GALERIJA

Danas je u Dijagnostičkom centru Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore realizovano mjerenje igrača futsal ekipe Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje koja učestvuje u Studentskoj ligi Crne Gore u futsalu i poslije četiri odigrana kola nalazi se na prvoj poziciji grupe B.

Igrači si dobili uvid u antropmetrijsku strukturu tijela kroz odnos mišićne i masne mase i kompletne parametre metabolizma, a takođe su im izmjerene i vrijednosti kožnih nabora na pojedinim segmentima tijela. Igrači koji nastupaju za ekipu Fakultet za sport i fizičko vaspitanje su Bojan Pejović, Željko Škiljević, Dragan Baćović, Luka Cicmil, Goran Delić, Vlado Ćupić, Kosta Vuković, Boriša Jovović, Ivan Tomašević, Rastko Božović, Mirko Vučeljić, Jakov Vukčević, Miljan Kovačević, Dragoslav Bajović, Božidar Popović, Mrdelja Čvorović i Filip Vuković.

Mjerenja su realizovali dr Jovan Gardašević i mr Ivan Vasiljević. Da bi se efikasan i racionalan plan treninga izradio od primarnog značaja je imati uvid u specifične zahtjeve pojedinog sporta zaključio je profesor Gardašević.

 

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.