Konkurs za stipendije u okviru CEEPUS mreže "Education, Training and Research in the multidisciplinary field of Sport Sciences"




Otvoren je konkurs za prijavljivanje studenata i nastavnika za CEEPUS stipendije za narednu akademsku godinu, 2021/22 u okviru mreže "Education, Training and Research in the multidisciplinary field of Sport Sciences", kojoj koordinira Univerzitet Crne Gore, odnosno Fakultet za sport i fiizčko vaspitanje.

Image

 

Ukoliko ste zainteresovani za kraću ili dužu mobilnost na univerzitetima koji sačinjvaju ispred navedenu mrežu, tokom zimskog semestra, potrebno je da pošaljete svoju aplikaciju, najkasnije do 15. juna 2021. godine, dok rok, za studijske boravke u ljetnjem semestru, još uvijek nije utvrđen.

Više informacija o CEEPUS programu možete pronaći na sljedećem linku https://www.ceepus.info/ dok se možete obratiti i Kancelariji za međunarodnu saradnju UCG, kao i članovima Komisije za mobilnost na Fakultetu za sport i fizičko vasitanje UCG: doc. dr Draganu Krivokapiću, prof. dr Kemalu Idrizoviću ili doc. dr Bojanu Mašanoviću.

Povezane informacije:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1023/objava/28579-fakultet-za-sport-dobio-mogucnost-za-razmjenu-na-univerzitetu-primorska-u-sloveniji

https://web.kifst.unist.hr/oglasna-ploca/ceepus-uspjesne-prve-mobilnosti/

https://www.fsfvns.rs/studenti/oglasna-tabla/2226-ceepus-training-school-2019-dubrovnik-od-4-7-aprila-2019-godine-za-studente-master-i-doktorskih-studija



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.