Obavještenje za studente II godine master studija




 

Podsjećaju se studenti II godine master studija da u skladu sa članom 15 stav 1 Pravila studiranja na master studijama predlažu temu i mentora nakon završetka II semestra, a najkasnije do završetka III semestra.

S tim u vezi mole se preostali studenti koji nisu preuzeli formular za odabir teme i mentora (podiže se na šalteru službe za studentska pitanja), da to učine što prije, kako bi najkasnije do završetka zimskog semestra (15 februar 2022. godine), isti predali  (potpisan od strane studenta i nastavnika koji se predlaže za mentora) na šalteru službe za studentska pitanja.

Nakon 15. februara 2022. godine, student može dostaviti radnu verziju formulara za prijavu teme master rada (koju je usaglasio sa mentorom), predsjedniku Komisije za master studije Pravnog fakulteta u elektronskoj formi (poslati na email doc.dr Nikole Dožića, predsjednika Komisije za master studije, dozicn@t-com.me), kako bi se studentu dale eventualne sugestije predsjednika komisije o korekcijama metodološkog dijela pisane prijave.

 Nakon što student u skladu sa datim sugestijama od strane predsjednika Komisije za master studije ili člana Komisije, utvrdi konačnu verziju formulara za prijavu teme master rada (putem email komunikacije dobija potvrdu da je ispravno postupio po datim sugestijama), formular pisane prijave se predaje u papirnoj verziji u tri primjerka (potpisan od strane studenta i mentora), Savu Markoviću, referentu službe za studentska pitanja.

 Za dodatna pojašnjenja studenti dvogodišnjih master studija se mogu obratiti na kontakt broj 068 842 007 svakog radnog dana od 8 do 16h, kao i na email: savomarkovic1@hotmail.com.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.