Poljsko-Evropska škola prava: Poziv Univerziteta Bialystok u Poljskoj




Poljsko-Evropska škola prava: Poziv Univerziteta Bialystok u Poljskoj

Poljsko-Evropska škola prava: Poziv Univerziteta Bialystok u Poljskoj

Pravni fakultet Univerziteta Bialystok u Poljskoj poziva studente prava, ekonomije, računovodstva i srodnih nauka, da se prijave za učešće u "Poljsko-Evropskoj školi prava", u okviru SPINAKER programa.

SPINAKER pokriva sprovođenje intenzivnog međunarodnog edukativnog programa i finansira ga Evropska unija.

Ovaj intenzivni program obuhvata 50 časova kombinovane nastave, koja obuhvata 26 sati online (2 nedelje) i 24 sata provedenih u Bjalistoku, Poljska. Drugo izdanje Škole održace se od 08.05.2023 do 02.06.2023. (online od 08.05.2023 do 19.05.2023; uživo u Bjalistoku od 22.05.2023 do 02.06.2023).

Nastavu ce na engleskom jeziku izvoditi najbolji profesori Pravnog fakulteta i Ekonomsko-finansijskog fakulteta Univerziteta u Bjalistoku.

Škola je namijenjena diplomcima, master studentima i doktorandima koji su zainteresovani za poljsko i evropsko pravo i ekonomiju.

Svaki učesnik koji ispuni uslove za učešce u školi će dobiti stipendiju u iznosu od 5000 PLN, što je ekvivalentno približno 1065 EUR. Zahvaljujuci stipendiji studenti ce moci da plate put do Poljske, smještaj, ishranu i ostale režije. Pored toga, svaki student ce dobiti i stipendiju za javni prevoz.

Učešce u Školi je besplatno (bez naknade), a svaki polaznik dobija sertifikat i ECTS poene.

Prijave se mogu slati do 14.04.2023. godine, na mail adresu g. Piotr Bialas: p.bialas@pracovnik.uvb.edu.pl (Kancelarija za međunarodnu saradnju), a više informacija o programu i uslovima prijave je dostupno na sljedećem linku: https://uwb.edu.pl/en/exchange-students/spinaker

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.