Upis budžetskih studenata osnovnih i master studija koji nisu koristili septembarski ispitni rok




Upis budžetskih studenata osnovnih i master studija koji nisu koristili septembarski ispitni rok

OBAVJEŠTAVAJU SE BUDŽETSKI STUDENTI OSNOVNIH I MASTER STUDIJA KOJI NISU KORISTILI SEPTEMBARSKI ISPITNI ROK ILI NISU POLOŽILI NIJEDAN OD PRIJAVLJENIH PREDMETA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU, DA ĆE SE UPIS U NAREDNU GODINU STUDIJA REALIZOVATI OD 18. DO 22. SEPTEMBRA 2023. GODINE, NA ŠALTERIMA SLUŽBE ZA STUDENTSKA PITANJA OD 11 DO 13H

Za upis je potrebno dostaviti:

-Indeks

-Prijavni list (dobija se na šalteru studentske službe), na kojem će studenti zaokružiti redne brojeve koji se nalaze ispred naziva predmeta, upisati kontakt broj telefona i potpisati se.

Prilikom prijave predmeta za studijsku 2023/2024. godinu studenti koji nisu položili sve predmete iz prethodne godine studija, dužni su prvo da prijave zaostale predmete iz prethodne godine studija, a nakon toga mogu prijaviti predmete iz naredne godine studija i to u iznosu do 30 ECTS kredita po semestru, odnosno do 60 ECTS kredita po godini.

 Utvrđeni obim ostvarenih ECTS kredita kao uslov za upis u narednu godinu studija:

- Studenti prve godine osnovnih studija upisani studijske 2022/2023 godine (Uslov za upis u drugu godinu studija – ostvareno najmanje 45 ECTS kredita )

- Studenti druge godine osnovnih studija upisani studijske 2021/2022 godine (Uslov za upis u treću godinu studija – ostvareno najmanje 105 ECTS kredita)

- Studenti prve godine master studija upisani studijske 2022/2023 godine (Uslov za upis u drugu godinu studija – ostvareno najmanje 45 ECTS kredita)

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.