Sastanak QB projekta ENEMLOS




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Na Lazarski Univerzitetu u Varsavi, a u koordinaciji Fondacije univerzitetskih klinika Poljske je  dana 21. oktobra, 2023  odrzan sastanak QB projekta ENEMLOS. Sastanku su prisustvovali clanovi QB sa Pravnog fakulteta u Podgorici, sa pravnih fakulteta iz Pristine, Peci, clanovi QB sa Pravnog fakulteta iz Zagreba, Fondacije Univerzitetskih klinika iz Varsave i Regents Uiverziteta u Londonu kao i clanovi neakademskih partnera iz Crne Gore.

Sastanak QB projekta ENEMLOS je ispred Lazarski univerziteta pozdravila Prof. dr Ewelina Milan.

Na sastanku su izvjestaj i evaluaciju podnijeli: Prof. dr Biljana Djuricin I Dr Juraj Brozovic. O radu pravnih klnika na pravnim fakultetima su govorili: Prof. Dr Abdulah Robaj, Prof. dr Qerkan Berisha, Prof. Neven Andjelic i  Dr Izabela Krasnitskaja.

Ovo je poslednji sastanak QB jer se projekat ENEMLOS zavrsava 16 novembra 2023 godine. Svi akademski partenri su ispunili ciljeve projekta, rade sa zivim klijentima, saradjuju sa neakademskim osobljem I studenti pruzaju ranjivim grupama i ostalim gradjanima besplatnu pranu pomoc.

Inace,  Projekat ENEMLOS je podržan u okviru programa Erasmus+ unapređenje kapaciteta na polju viskog obrazovanja. Uz ostvarivanje svih preduslova koji su do sada ispunjeni, pravne klinike će biti prepoznatljivo obilježje Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.