Projekcija filma na Pravnom fakultetu u okviru XIV izdanja Festivala UBRZAJ 




Projekcija filma na Pravnom fakultetu u okviru XIV izdanja Festivala UBRZAJ 

Pozivamo sve studente i studentkinje da prisustvuju promociji XIV Crnogorskog festivala filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2023, koji organizuje Centar za građansko obrazovanje (CGO). Promocija će se održati na Pravnom fakultetu (UCG) 5. decembra 2023. godine u 18:00h u sali V, na kojem će biti prikazan film F@ck this job: https://ubrzaj.me/zaebi-ovaj-posao/ Očekujemo vas u što većem broju. 

Povodom Međunarodnog dana ljudskih prava, koji se širom svijeta obilježava 10. decembra, CGO, sada već tradicionalno, realizuje XIV Crnogorski festival filma o ljudskim pravima UBRZAJ 2023 u Podgorici, Kotoru i Beranama.

Crnogorski festival filma o ljudskim pravima UBRZAJ, prvi i jedni takve vrste u Crnoj Gori, ima za cilj da posredstvom filma doprinese podizanju svijesti građana i građanki o važnosti ljudskih prava i njihove zaštite i unaprijeđenja, kao i vrijednosnog okvira koji podstiče harmonične odnose među različitima po bilo kojem osnovu.

Program ovogodišnjeg Festivala biće realizovan od 10. do 14. decembra u Kulturno-informativnom centru (KIC) „Budo Tomović“ u Podgorici, a prateća izdanja u Kino „Boka“ u Kotoru od 12. do 13. decembra i u Centru za kulturu u Beranama od 13. do 14. decembra 2023. godine. Ulaz na sve projekcije je slobodan. 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.