Prijem studenata prve godine




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Dekan Elektrotehničkog fakulteta, sa prodekanima, rukovodiocima studijskih programa i studentom povjerenikom, upriličio je prijem studentima prve godine osnovnih studija, sa svih studijskih programa.

U pozdravnom obraćanju, dekan Mujović je poželio dobrodošlicu novim studentima na Elektrotehnički fakultet i uspješne studentske dane.

Istakao je da je Elektrotehnički fakultet bio i ostao mjesto za najbolje i pozvao studente da vrijedno i kontinuirano rade, da posjećuju nastavu i poštuju svoje profesore. Rukovodstvo Fakulteta i svi profesori će znati tome odgovoriti i učiniće sve da se studenti osjećaju ugodno i uvaženo na Fakultetu, da dobiju neophodna znanja i da im trenuci provedeni na studijama ostanu u lijepom sjećanju.

Dekan je istakao da ga veoma raduje zrelost studenata da prepoznaju da elektrotehnici pripada i sadašnjost i budućnost, kao i to da se vrijedi boriti za diplomu ovog Fakulteta. Pozvao je nove studente da dostojno reprezentuju Elektrotehnički fakultet, na način kakav priliči eliti i da pokažu da su najbolji dio studentske populacije Univerziteta Crne Gore.

Brucošima se obratio i student povjerenik, Nemanja Vojvodić.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.