Poziv na MIMS 2021 u organizaciji studenata pod pokroviteljstvom Medicinskog fakulteta




Poziv na MIMS 2021 u organizaciji studenata pod pokroviteljstvom Medicinskog fakulteta

Drage kolege,

Imam priliku da vas sa ponosom i zadovoljstvom pozovem na drugi Montenegrin International Medical Summit (MIMS 2021) koji će se održati u Podgorici od 14. oktobra 2021. do 17. oktobra 2021. godine. Trenutna pandemija nije razlog da prestanemo da radimo na svom znanju i konekcijama, već dodatni povod za to. MIMS organizuju studenti pod pokroviteljstvom Medicinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, kao središta akademskog obrazovanja u Crnoj Gori.

Jedinstvo i dobra saradnja važni su u cilju organizovanja što boljeg skupa za sve mlade doktore i studente medicine, farmacije i stomatologije. Iz ovog razloga težimo produžavanju i poboljšanju dosadašnje saradnje našeg UCG i drugih univerziteta u regionu, kao i formiranju novih sporazuma.

Sa velikim zadovoljstvom organizujemo drugi po redu kongres svjesni važnosti ovakvih događaja za studente. Vjerujemo da će ovaj skup biti vrijedno iskustvo za sve učesnike, te da će poslužiti unapređenju znanja, razmjene iskustava i ideja i stvaranju novih poznanstava. U sklopu kongresa svi učesnici biće u prilici da slušaju predavanja vodećih stručnjaka iz CG i regiona na razne teme, pri čemu će u svjetlu situacije koja zahvata cijeli svijet akcenat biti stavljen na razne aspekte Covid 19. Kongres će, naravno, sadržati plenarne sesije, oralne i poster prezentacije, kao i raznovrsne radionice. Sigurni smo da će ovo biti vrijedno iskustvo koje ćete svojim učešćem i prisustvom obogatiti i uljepšati.

Slogan za ovogodišnji MIMS 2021 jeste "Make every connection matter" jer smo usljed pandemije jasno uvidjeli koliko je važno biti i ostati povezan sa drugima. Formu kongresa ćemo prilagoditi epidemiološkoj situaciji i mjerama u dogledno vrijeme, ali u nadi da ćemo se u oktobru sresti licem u lice u Podgorici.

Srdačan pozdrav,

Predsjednik OO MIMS 2 Stefan Mikić



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.