Filozofski fakultet, 17.09.2018

Oraret per semestrin dimëror të vitit akademik 2018/2019Oraret per vitin akademik 2018/2019. 

Semestri fillon me 24. 09. 2018 dhe zgjat 15 javë. 

Dokumenti