Organizacija redovnog i popravnog kolokvijuma




Provjere znanja iz Kompanijskog prava - Odjeljenje Bijelo Polje  biće održane online putem dl.platforme UCG (https://dl.ucg.ac.me/), putem testa. Test će imati 23 i pitanja, a svako nosi po 2 poena - ukupno 46. Pitanja su gotovo bez izuzetka na zaokruživanje, da bi se izbjegla svaka mogućnost zabune, a dužina trajanja testa će biti 25 minuta. Konačno, kod pitanja sa 3 i više ponuđenih odgovora, taćnih odgovora može biti 1, 2 ili više. 

Planirani termini za kolokvijum iz Kompanijskog prava su:

- redovni kolokvijum:   29. april (srijeda) u 10h (vrijeme trajanja testa 25. minuta)

- popravni kolokvijum: 13. maj (srijeda) u 10h (vrijeme trajanja testa 25. minuta); (ko bude polagao popravni kolokvijum, automatski mu se brišu bodovi sa redovnog kolokvijuma)

U dijelu koji se tiče organizacije testa i tipa pitanja, biće organizovane konsultacije, koje će voditi Dr Nikola Dožić, asistent na predmetu kompanijsko pravo, u Podgorici, s obzirom da će isti test, istog dana, raditi i studenti iz Podgorice. O datumu konsultacija (preko Zoom aplikacije) studenti će biti naknadno obaviješteni. 

Studenti koji to još nijesu učinili, mole se da aktiviraju studentske naloge shodno prethodno dostavljenim instrukcija (SMS aktivacija). https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/

Link obavještenja u kojem su date instrukcije za registraciju je:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1263/objava/70393-obavjestenje-provjere-znanja-i-preispitne-obaveze

Ukoliko imate problema sa registracijom, možete se obratiti Ivanu Simonoviću, IT tehničaru Pravnog fakulteta UCG, na adresu:   ivans@ucg.ac.me



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.