Online računske vježbe - veoma bitne informacije




Ostvarili su se tehnički uslovi neophodni za izvođenje online vježbi iz predmeta Signali i sistemi (postojanje elektronske table).

Zbog mog izuzetno velikog opterećenja nastavnim aktivnostima u ovom semestru, koje su zbog novonastalih okolnosti sada u potpunosti online (i ponedjeljkom i srijedom izvodim online vježbe iz po dva, odnosno tri predmeta, a utorkom i četvrtkom izvodim kompletnu online nastavu iz dva predmeta i vježbe iz jednog predmeta), predlažem da se vježbe iz Signala i sistema izvode petkom u 13:15h. Tog dana izvodim i online vježbe na FSFV-u prije podne, pa mi zato odgovara navedeni popodevni termin. Ovo sve navodim uz napomenu da je online nastava vrlo naporna onima koji je izvode, kada se drži više od 4 ili 5 časova dnevno.

Dodatni razlog za navedeno pomjeranje termina izvođenja vježbi je i činjenica da je potrebno odraditi nadoknadu propuštenih vježbi, za šta termin petkom takođe odgovara (nadoknade bi išle u vezanom terminu). Tim danom nakon vježbi mogao bih biti na raspolaganju i za online konsultacije. Molim studente da razmisle o ovom predlogu i  da mi posredstvom predstavnika jave najkasnije do sjutra da li termin izvođenja vježbi petkom u 13:15h odgovara ili je neophodno tražiti neki drugi (milosb@ucg.ac.me).

Predmetni saradnik



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.