Na skeneru i igrači KMF Titograda




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

FOTO GALERIJA

Profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, prof. dr Duško Bjelica, mr Jovan Gardašević i mr Ivan Vasiljević poslije uspješno realizovanih mjerenja u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini,  nastavili su sa antropometrijskim mjerenjima i u  Crnoj Gori. Testirani su fudbaleri KMF Titograd koji se trenutno nalazi ubjedljivo na prvom mjestu 1.FSL Crne Gore i kao najbolja ekipa će startovati u plej-ofu za novog šampiona Crne Gore.

KMF Titograd je osnovan  2008. godine, a bili su prvaci Crne Gore 2015. i 2017. godine, a 2015. godine su osvojili i KUP Crne Gore. Takođe su dva puta bili učesnici Futsal lige šampiona i ostvarili četiri pobjede i dva poraza.

U svojim redovima prvoligaški lideri  imaju najviše državnih reprezentativaca Crne Gore, čak devetoricu.

U redovima KMF Titogad, takođe su i najbolji igrači futsal lige Crne Gore u  posljednje tri godine Ilija Mugoša, Dragoljub Despotović i  Milovan Drašković koji je i aktuelni nosilac te titule.

Uvid u antropometrijske parametre imao je i trener KMF Titograd Zoran Milašević i njegov kolega Miloš Saičić.

Cilj navedenih mjerenja je prije svega dalje upravljanje trenažnim procesom, a profesor Bjelica je takođe naveo da se svi nedostaci mogu nadomjestiti ukoliko se poznaje trenutno stanje organizma i ukoliko se pristupi stručnom analiziranju i interpretaciji dobijenih rezultata.

https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=1259&objava_id=43981

https://www.ucg.ac.me/objava.php?blog_id=1259&objava_id=43855

 

 

 

Image



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.