OBAVJEŠTENJE BRUCOŠIMA ZA OBAVEZNU AKTIVACIJU STUDENTSKIH NALOGA





Poštovani brucoši,

Pristupanje studenskim servisima Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore podrazumijeva vašu studentsku aktivnost koja se odnosi na obaveznu tehničku radnju:

SMS aktivacija studentskog naloga na https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/. Sve što je potrebno je da student popuni formu na stranici https://aktivirajnalog.edu.ucg.ac.me/, a korisnički podaci - KREDENCIJALI (korisničkog imena i lozinke) će studentu biti poslati SMS-om na uneseni broj telefona.  


Aktivacijom ovog studentskog naloga  pristupate sljedećim servisima:

1. Moodle: http://dl.ucg.ac.me/ Distance learning platforma, putem koje dobijate obavještenja, slušate online nastavu (BBB - BigBlueButton i ZOOM aplikacija)  pristupate online kolokvijumima i prezentacijama.

2. Studentski mail (@edu.ucg.ac.me mail) koji se nalazi na https://mail.edu.ucg.ac.me/, isključivo se koristi za akademsku komunikaciju sa službama Fakulteta - Univerziteta i profesorima.

Napomena:

Studenti Pravnog fakulteta koji su unijeli podatke za SMS aktivaciju a nijesu dobili kredencijale mogu da se obrate IT administratoru na mail: ivans@ucg.ac.me, sa naslovom: SMS problem


Srećno!

IT služba Pravnog fakulteta UCG

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.