Raspored časova na osnovnim, specijalističkim i master studijama u zimskom semestru 2021/2022 - 24.09.2021 14:44




Raspored časova na osnovnim, specijalističkim i master studijama u zimskom semestru 2021/2022 - 24.09.2021 14:44

U pilogu su dati rasporedi časova na osnovnim, specijalističkim i master studijama u zimskom semestru 2021/2022.

U skladu sa akademskim kalendarom nastava počinje 27. septembra na osnovnim studijama i na drugoj godini master studija. Nastava na specijalističkim i prvoj godini master studija počinje nakon okončanja upisa.

Uvažavajući složenu epidemiološku situaciju i aktuelne mjere Instituta za javno zdravlje Crne Gore, nastavu organizujemo neposredno u salama, online putem i kombinovanom metodom. To znači organizaciju predavanja on line (na daljinu) sa stalnim ili povremenim dolascima studenata u malim grupama, radi održavanja predavanja, vježbi, konsultacija i provjere znanja. Sve informacije o radu na pojedinim predmetima studenti će dobiti na prvom času, a predmetni nastavnici će informacije objaviti i na stranicama predmeta na sajtu Pravnog fakulteta.

Online nastava će biti organizovana putem DL platforme Univerziteta Crne Gore. Više informacija o DL platformi možete dobiti na linku https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1029/objava/87788-distance-learning-platforma-univerziteta-crne-gore

Rasporedi su sačinjeni u punom trajanju časa, s tim da se u slučaju organizacije nastave u salama čas skraćuje na 30 minuta u skaldu sa preporukama Instituta za javno zdravlje.

Za informisanje studenata koristi se DL platforma (https://dl.ucg.ac.me/) i sajt Fakulteta, odnosno zvanična web stranica fakulteta (https://www.ucg.ac.me/pf).

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.