Jutarnji program RTCG: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje otvara vrata brucošima




Jutarnji program RTCG: Fakultet za sport i fizičko vaspitanje otvara vrata brucošima

Fakultet za sport i fizičko vaspitanje upisuju kreativni, sposobni i zdravi studenti i studentkinje koji žele svestran razvoj ličnosti uz moto „Zdravlje i znanje“. Ponudom atraktivnih sadržaja kao što su skijanje, plivanje, aktivnosti u prirodi (rafting, planinarenje, orjentiring, bajking, alpinizam), kolektivni sportovi sa loptom, borilački sportovi, gimnastika, atletika i plesovi, daje se prilika mladim ljudima da pored izučavanja teorije, obavljaju veliki dio praktične nastave i budu u potpunosti spremni za svoje buduće zanimanje.

Doc. dr Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje UCG Ivan Vasiljević govorio je za RTCG u emisiji Dobro jutro Crna Goro o predstojećem upisu na Fakultet za sport i fizičko vaspitanje UCG, u studijskoj  2023/24. godini, kao i obilježavanju 15 godina od osnivanja Fakulteta.

Za više informacija pogledajte video u prilogu, kao i  Studentski informator-Fakultet za sport i fizičko vaspitanje i stranicu Sve što ste htjeli da pitate: konkurs, upisi, procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni čitači za lične karte.

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.