Promocija Pomorskog fakulteta Kotor za budvanske maturante




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U utorak 14. marta 2023. godine, promocija Pomorskog fakulteta Kotor održana je u Srednjoj mješovitoj školi „Danilo Kiš" u Budvi. Promociju su pripremile i realizovale saradnice u nastavi mr Dragana Milošević i Ivana Čavor, uz podršku mr Ilije Kneževića, studenta doktorskih studija, i Nemanje Pudara, studenta master studija.

Mr Dragana Milošević i Ivana Čavor su prisutnim učenicima završnih razreda predstavile studijske programe Fakulteta, laboratorije i istraživačke centre. Maturantima su predstavljeni i načini realizacije praktične nastave, te mogućnosti učešća u studentskim razmjenama programa Erasmus+.

Mr Ilija Knežević i Nemanja Pudar su sa mlađim i budućim kolegama podijelili svoja iskustva  studiranja na Pomorskom fakultetu Kotor. Mr Knežević je maturantima takođe govorio o svom iskustvu učešća u programu studentske razmjene Erasmus+, naglašavajući njen značaj u sticanju novih znanja i iskustava.

Tim Pomorskog fakulteta Kotor upoznao je maturante sa prednostima studiranja na Univerzitetu Crne Gore i konkretno Pomorskom fakultetu Kotor, te mogućnostima zaposlenja nakon sticanja diplome. Maturanti su pozvani da posjete Dan Otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, koji se održava 15. marta u Podgorici, kao i Info dan Pomorskog fakulteta Kotor koji je planiran za sredinu juna.

Tim Pomorskog fakulteta Kotor zahvaljuje se direktoru Srednje mješovite škole „Danilo Kiš", gospodinu Krstu Vukoviću, na saradnji, kao i maturantima ove škole na pruženoj podršci i interesovanju.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.