Treća Međunarodna naučna konferencija iz oblasti pomorstva




Treća Međunarodna naučna konferencija iz oblasti pomorstva

Treća po redu međunarodna naučna konferencija iz oblasti pomorstva pod nazivom 3rd Kotor International Maritime Conference (KIMC 2023) održava se od 26. do 29. novembra 2023. godine u Kotoru, u organizaciji Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore u saradnji sa Opštinom Kotor.

Konferencija će i ove godine okupiti veliki broj naučnika, stručnjaka, istraživača, predstavnika privrede i projekata iz oblasti pomorskih nauka. Kao i prethodne godine, održaće se i studentska sekcija u okviru koje će studenti imati priliku da, uz pomoć odabranih mentora, prezentuju svoje radove.

Novina je da će se ove godine dostavljanje sažetaka i radova realizovati putem platforme EasyChair, što će znatno unaprijediti i olakšati praćenje statusa prispjelih radova, kao i komunikaciju sa autorima.

Nakon uspjeha prethodnih konferencija, sigurni smo da će KIMC 2023, u okviru koje ćemo obilježiti i 64 godine postojanja Pomorskog fakulteta Kotor, okupiti još veći broj istraživača iz svih dijelova svijeta.

Više informacija u vezi sa važnim datumima i održavanjem Konferencije može se naći na zvaničnoj internet stranici konferencije: www.kimc.ucg.ac.me 

Želimo vam dobrodošlicu na KIMC 2023 i radujemo se novom susretu u Kotoru!

Povezane objave: 
Najava konferencije KIMC 2023 na zvaničnom sajtu Međunarodne asocijacije pomorskih univerziteta - IAMU

Đurović: KIMC 2023 okuplja više od 100 autora iz preko 20 zemalja

 

 

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.