Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore biće održan 6. marta 2024. godine




Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore biće održan 6. marta 2024. godine

I ove godine, u sklopu događaja pod nazivom Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, budućim studentima će se predstaviti studijski programi za upis u I godinu godinu osnovnih studija na Pomorskom fakultetu Kotor. Događaj koji organizuje Kancelarija za razvoj karijere i cjeloživotno učenje Univerziteta, održaće se 6. marta 2024. godine u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru, u periodu od 10 do 16 sati. 

Dan otvorenih vrata ima za cilj da maturantima u Crnoj Gori pruži mogućnost da na neposredan način dobiju informacije o mogućnostima i prilikama za nastavak školovanja i odabir buduće profesije. Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku da maturanti steknu sliku o procesu studiranja na različitim univerzitetskim jedinicama, programima mobilnosti i mogućnostima studijskog boravka u inostranstvu. 

Pored toga, posjetiocima će biti predstavljen i prvi interdisciplinarni zajednički master program na engleskom jeziku pod nazivom “Zaštita i upravljanje morskom sredinom – MEP&M” koji će u studijskoj 2024/25. godini upisati svoje prve kandidate.

 

Ovogodišnji slogan promocije Pomorskog fakulteta Kotor glasi: “Gdje svaka kap kreativnosti postaje okean mogućnosti!

Dobrodošli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.