Promocija Pomorskog fakulteta Kotor za maturante Srednje mješovite škole „Mladost“ u Tivtu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Prva ovogodišnja promocija Pomorskog fakulteta Kotor za maturante srednjih škola, održana je u Tivtu u Srednjoj mješovitoj školi „Mladost“ u ponedjeljak, 12. februara 2024. godine. Promociju se pripremili i realizovali saradnici u nastavi dr Maja Škurić, mr Radmila Gagić, mr Ivana Čavor i mr Ilija Knežević, kao i Matej Knezović, student master studijskog programa Pomorske nauke i nekadašnji učenik Srednje mješovite škole „Mladost".

Prezentacija studijskih programa našeg fakulteta, tehničkih resursa, organizacija nastave, program studentske mobilnosti Erasmus+, mogućnosti zaposlenja nakon završenih osnovnih studija na našem fakultetu i vannastavne aktivnosti predstavljeni su maturantima odjeljenja elektro struke, opšte gimnazije i završnog razreda ekonomske struke. Informacije u vezi sa praktičnom nastavom maturantima su približili naši saradnici i master student Matej Knezović, koji su podijelili informacije i lična iskustva u vezi sa procesom studiranja na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturanti Srednje mješovite škole „Mladost" pozvani su da posjete Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore koji će ove godine biti održan 6. marta 2024. godine u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, kao i Info dan Pomorskog fakulteta Kotor koji će biti upriličen vjerovatno u aprilu mjesecu.

Promocija u Tivtu potvrda je dobre saradnje između dvije obrazovne institucije. Ovom prilikom se zahvaljujemo direktorici Srednje mješovite škole „Mladost", gospođi Mariji Čučković i njenom radnom timu, na ukazanom gostoprimstvu.

Slogan promocije Pomorskog fakulteta Kotor glasi: “Gdje svaka kap kreativnosti postaje okean mogućnosti!

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.