Održana promocija Pomorskog fakulteta Kotor u srednjim školama u Trebinju




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor u sastavu, dr Maja Škurić, mr Ilija Knežević i mr Nemanja Pudar organizovali su promociju upisa u I godinu osnovnih studija u studijskoj 2024/25. godini u Gimnaziji “Jovan Dučić”,  Centru srednjih škola i Tehničkoj školi u Trebinju u četvrtak, 15. februara 2024. godine.  

Ovom događaju su prisustvovali i nekadašnji studenti, a sada aktivni pomorci iz Trebinja – Matija Popovac i Miljan Eraković i njihov sugrađanin, student treće godine programa Pomorske elektrotehnike Blagoje Mičeta koji je zainteresovanim kandidatima za upis podijelio informacije u vezi sa praktičnom nastavom i programom studentske mobilnosti Erasmus+.

Maturanti su upoznati sa Bolojnskim sistemom studiranja, predstavljeni su im studijski programi, mogućnosti za ukrcaj na brod poslije završenih studija, a takođe su im prenešeni primjeri dobre prakse od strane njihovih sugrađana koji su bili uspješni studenti na našem fakultetu i koji su se otisnuli na svjetsko pomorsko tržište.

Maturanti su takođe pozvani da posjete Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore, zakazan za 6. mart u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore.

U ime Pomorskog fakulteta Kotora, zahvaljujemo domaćinima na srdačnoj dobrodošlici i gostoprimstvu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.