Novo izdanje Informatora UCG za studijsku 2019/2020. godinu




 Novo izdanje Informatora UCG za studijsku 2019/2020. godinu

Novo izdanje Informatora Univerziteta Crne Gore za studijsku 2019/2020. godinu izašlo je nedavno iz štampe, a elektronsko izdanje dostupno je na sajtu Univerziteta www.ucg.ac.me, na linku:

https://www.ucg.ac.me/skladiste/blog_10/objava_44918/fajlovi/UCG%20informator%202019_20%20e.pdf

Da bi studenti mogli da se lakše odluče za određeni studijski program u Informatoru su date osnovne informacije o svim studijskim programima koje nude fakulteti Univerziteta Crne Gore, kao sveobuhvatne visokoškolske institucije koja organizuje nastavu iz svih oblasti nauka i umjetnosti.   

Ishodi učenja treba da pomognu studentima u izboru programa studija jer daju jasnu poruku o tome šta se od njih  očekuje. Ishodi predstavljaju znanje, vještine ili kompetencije koje će studenti steći, razumjeti ili moći da primijene nakon završetka studija. Od koristi su i potencijalnim poslodavcima jer ukazuju na sposobnosti kandidata.

Takođe, u Informatoru su date informacije koji studentski centri ili servisi podrške mogu da odgovore na njihova pitanja o programima mobilnosti, planiranju karijere,  ili im pruže podršku u nastavnom-obrazovnom ili naučnoistraživačkom procesu.  

Sve dodatne informacije o aktuelnostima na univerzitetskim jedinicama zainteresovani mogu pronaći i na sajtu www.ucg.ac.me gdje su, pod sekcijom sajta Članice Univerziteta, dati linkovi za fakultete. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.