Alumnista Pomorskog fakulteta Kotor donirao 1000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu u borbi protiv korona virusa




Alumnista Pomorskog fakulteta Kotor donirao 1000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu u borbi protiv korona virusa

Crnogorski pomorac Upravitelj stroja Dražen Dragojević, alumnista Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore, doniraće 1000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu u borbi protiv korona virusa.

On je u izjavi za CdM najavio da će nastaviti donacije ukoliko situacija potraje, i apelaovao je na kolege da učine isto.

“Dragi zemljaci, domovino! Pomorac sam, radim posao koji sam po sebi znači izolaciju, znam koliko je to teško. Sad mi je izolacija najteža, izolovan sam od svojih najmilijih, od svoje domovine, od svega. Ali poštujem”, kazao je on CdM-u.

Dragojević kaže i da su misli pomoraca su uvijek okrenute ka rodnoj grudi.

“Zato vas molim, poštujte mjere koje je izrekla Vlada i instrukcije zdrastvene organizacije. Shvatite ovo ozbiljno jer nam je neprijatelj opasan, opaki virus koji je u naletu i odnosi živote. Borimo se, stanimo mu na put. Ostanite doma! Ja ću od moje naredne plate, do kraja mjeseca donirati 1000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu, ako virus potraje(nadam se da neće) nastaviću sa donacijama. Ovim putem apelujem na sve moje kolege pomorce da po mogućnosti daju svoj prilog u borbi protiv ovog virusa. Podržimo naše familije i zemlju”, zaključio je Dragojević u izjavi za CdM.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.