Održan interni sastanak za realizaciju WP1 i WP3 na MEP&M projektu

19.02.2022


Na Pomorskom fakultetu Kotor je prošle nedjelje (10-11.02.2022. godine) održan dvodnevni radni sastanak u sklopu projekta pod nazivom “Development of Regional Joint Master Program in Maritime Environmental Protection and Management – MEP&M” Erasmus+ programa. Pored domaćina, sastanku su prisustvovale kolege sa partnerskih institucija iz Albanije, tačnije, sa Univerziteta “Ismail Ćemali” iz Valone i Univerziteta Aleksander Moisiu iz Drača.

Glavne teme sastanka odnosile su se na izvještavanje o akcijama i modelu za uvođenje novog zajedničkog interdisciplinarnog master programa u oblasti upravljanja i zaštite morske okoline na engleskom jeziku i nabavku opreme i e-knjiga za podršku učenju na daljinu. Bila je to odlična prilika da se razgovara o narednim aktivnostima u okviru projekta u vezi sa obukama i prijedlogu liste kurseva master programa koji će se zajednički razvijati u narednim mjesecima.

Takođe, učesnici su tokom boravka u Kotoru imali priliku da posjete laboratorije Pomorskog fakulteta Kotor i Instituta za biologiju mora.

 

 

 

Broj posjeta : 166

Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.