MTF na "Danima otvorenih vrata"




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U sali Univerzitetskog sportsko-kulturnog centra je 23 marta održan "Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore", manifestacija koju je organizovao Karijerni centar UCG u saradnji sa Studentskim parlamentom a na kojoj se predstavio i Metalurško-tehnološki fakultet. 

Maturanti iz svih gradova Crne Gore su imali priliku da razgovaraju sa dekanicom prof. dr Veselinkom Grudić, profesorima, saradnicima i studentima. Saznali su koje studijske programe mogu upisati, koji su to moduli na našim osnovnim, magistarskim i doktorskim studijama, koje su to naučne oblasti kojima se bavimo.

Maturanti su se interesovali i o mogućnostima studentskih razmjena i naravno o tome gdje se mogu zaposliti nakon završenog fakulteta. Naši studenti su prenijeli svoja iskustva o stručnoj praksi koju izvode u firmama širom Crne Gore a sa kojima MTF ima dugogodišnju saradnju.

Cijelo druženje je obojeno i bojama naših laboratorija, eksperimentima u kojima su mogli učestvovati i posjetioci, zanimljivom pričom o materijalima i njihovoj upotrebi. Svi srednjiškolci su dobili i pozivnice da nas posjete 02. 04. 2022, obiđu naše laboratorije gdje će ih čekati priče o predmetima i zanimljivi eksperimenti.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.