Pomorski fakultet Kotor

Održana finalna promocija Pomorskog fakulteta Kotor
Finalna promocija o upisu na  Pomorski fakultet Kotor održana je juče 16.06.2021. godine. Promocija je izazvala još veće interesovanje kod budućih studenata koji su, kao i prošlog puta, postavili brojna pitanja u vezi specifičnosti studijskih programa, upisa i procesa studiranja. Prije početka promocije, Pomorski fakultet Kotor posjetili su maturanti, naši budući studenti, koje je osoblje Fakulteta toplo dočekalo te im pokazalo učionice, simulatore  i prostorije našeg fakulteta, kao i zgradu Pomorske biblioteke.

Jučerašnju promociju obogatila je premijera kratkog filma, autora prof. dr Tatijane Dlabač i dr Stevana Kordića, o sadašnjim i bivšim studentima Pomorskog fakulteta Kotor koji su izgradili ili započeli svoju karijeru kako na kopnu, tako i na moru. Film se može pogledati na linku:

Još jednom pozdravljamo sve učesnike naše promocije, posebno one koji su nam se javili direktno sa okeana,  i želimo dobrodošlicu na Pomorski fakultet Kotor! Dok iščekujemo upis, ostajte nam u dobrom raspoloženju!

Pomorski fakultet Kotor

Povezane objave: 

Finalna onlajn promocija o upisu na Pomorski fakultet Kotor

Održana onlajn promocija o upisu na Pomorski fakultet Kotor akademske 2021/22.

Pomorski fakultet Kotor objavio korisne informacije za srednjoškolce zainteresovane za upis

Najvažnije informacije o upisu na Pomorski fakultet Kotor predočene za TV PRVA

Medijske objave:

Radio Kotor - Dokumentarni film Pomorskog fakulteta Kotor povodom promocije upisa

Dokumenti

Broj posjeta : 572