Održana onlajn promocija o upisu na Pomorski fakultet Kotor akademske 2021/22.




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Pomorski fakultet Kotor je već godinama unazad izgradio tradiciju druženja sa učenicima završnih razreda srednjih škola u cilju promovisanja Fakulteta i informisanja o mogućnostima studiranja na nekom od studijskih programa. Ove godine, prva promocija Pomorskog fakulteta Kotor održana je 19. maja 2021. godine, putem Zoom platforme. Ovom prilikom, predstavnici uprave Fakulteta, administrativno osoblje, nastavnici, saradnici i aktuelni studenti, predočili su informacije o upisu u studijsku 2021/22. godinu na ovoj višedecenijskoj obrazovnoj  jedinici Univerziteta Crne Gore.

Zainteresovanim srednjoškolcima iz Crne Gore i država regiona, koji tradicionalno pokazuju interesovanje za Pomorski fakultet Kotor Univerziteta Crne Gore, prezentovan je dostupan link UPIS 2021/22. Na linku su data neophodna uputstva u vezi prohodnih usmjerenja, potrebna dokumentacija, predmeti i ocjene od značaja za upis Fakulteta, ali i sve relevantne informacije koje su od važnosti za budućeg studenta:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1271/objava/115118-upis-2021-22-onlajn-promocija 

Predstavnici Pomorskog fakulteta Kotor najavili su sledeću prezentaciju za jun mjesec uz očekivanja da će broj zainteresovanih srednjoškolaca biti još veći.

Svim prisutnim srednjoškolcima poželjeli smo dobrodošlicu na Pomorski fakultet Kotor i grad Kotor!

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.