Dopunski testovi za kandidate koji nemaju položen eksterni maturski ispit




 



UNIVERZITET CRNE GORE

FAKULTET POLITIČKIH NAUKA

Broj: 01-979

Podgorica, 02. 07. 2021. godine

 

Na osnovu člana 69 Statuta Univerziteta Crne Gore, a u skladu sa članom 12. tačka b, Pravilnika o uslovima, kriterijumima i postupku upisa na osnovne studije Univerziteta Crne Gore, donosim

 

O D L U K U

I

Imenuju se predsjednik i članovi Komisije za sprovođenje testa iz predmeta Maternji jezik Engleski jezik, za kandidate prijavljene za upis u prvu godinu osnovnih studija na studijske programe Univerziteta Crne Gore, Fakulteta političkih nauka (studijska 2021/22. godina), koji nijesu imali maturski, odnosno stručni ispit koji se polaže eksterno:

Viši lektor Savo Kostić, predsjednik Komisije

Doc. dr Sanja Šubarić, članica

Dr Dragana Čarapić, članica

II 

Komisija je dužna da izvrši pripremu pitanja, sastavljanje testa i raspodjelu ocjena na osnovu broja tačnih odgovora, i da ocijenjene testove potpiše, u skladu sa odredbama člana 12. tačka b, st. 3, 4. i 5. Pravilnika o uslovima, kriterijumima i postupku upisa na osnovne studije Univerziteta Crne Gore.

III 

Dopunski test će se organizovati na Fakultetu političkih nauka, sala IV  (II sprat), dana 05. jula 2021. godine, prema sljedećem rasporedu:

 Maternji jezik - 10.00h

Engleski jezik  - 11.00h. 

IV 

Komisija će rezultate dopunskog testa dostaviti Komisiji za upis u prvu godinu osnovnih akademskih studija na studijske programe Fakulteta političkih nauka (studijska 2020/21. godina).

                                                                                                                       D E K A N,

 

                                                                                                              Prof. dr Milan Marković



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.