Tekstovi studenata studijskog programa Medijske studije i novinarstvo




Tekstovi studenata studijskog programa Medijske studije i novinarstvo

Krajem jula i tokom avgusta studenti prve godine studijskog programa Medijske studije i novinarstvo u okviru predmeta Praksa u štampanim medijima u dodatku Studentski korak u okviru lista Dan objavljivali su svoje prve tekstove.

U objavljenim brojevima možete se informisati o značaju razvijanja kritičke svijesti kod djece prilikom konzumiranja medijskih sadržaja, kao i o posljedicama koje prouzrokuje elektronsko maltretiranje. Studentski korak donosi priče i o talentovanim mladim ljudima iz svijeta sporta, kulture, umjetnosti i video-igara, ali nas upoznaje i sa inspirativnim životom nastavnika hemije i pasioniranog istoričara Miodraga Kneževića.

Publikovani tekstovi otkrivaju nezavidan položaj „sedme sile“ kada je u pitanju bezbjednost i pokušavaju da odgonetnu budućnost radija kao medija na savremenom tržištu.

Studentski korak ukazuje i na značaj brige o drugima kroz učestvovanje u humanitarnim akcijama i udomljavanje pasa lutalica, ali upozorava i na važnost vođenja računa o sopstvenom zdravlju.

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.