Fakultet političkih nauka

Univerzitetska studentska debata (live broadcast) - 23.04.2018., Fakultet političkih nauka i medjunarodnih odnosa Univerziteta Matej BelPozivamo studente da prisustvuju i učestvuju u Univerzitetskoj studentskoj debati koju organizuje Fakultet političkih nauka i medjunarodnih odnosa Univerziteta Matej Bel (Banska Bistrica, Slovačka). Debata će se održati u ponedjeljak, 23.04.2018. sa početkom u 10:00h na Fakultetu političkih nauka i medjunarodnih odnosa Univerziteta Matej Bel i prenosiće se online putem livestream-a na Fakultetu političkih nauka UCG. 

Tema debate je "Strategy Report: publication of European Commission, Russia’s foreign policy and Cyber threats" i prenos uživo će biti organizovan na Fakultetu političkih nauka UCG u ponedjeljak, 23.04.2018. godine u 10:00h u kabinetu gostujućih profesora (kabinet 24). Debata je na engleskom jeziku.

U Debati učestvuje sedam Univerzitetskih timova iz nekoliko evropskih zemalja. Studenti će imati priliku da upoznaju različite stavove i mišljenja o mnogim važnim i aktuelnim problemima, pri čemu će imati i mogućnost da postave pitanja učesnicima debate.

Dobro došli.

Dokumenti

Facebook Viber Twitter Google LinkedIn StumbleUpon Tumblr Pinterest Email Print