Konferencija "Zapadni Balkan u komparativnoj perspektivi - Evropsko društveno istraživanje"




Konferencija "Zapadni Balkan u komparativnoj perspektivi - Evropsko društveno istraživanje"

 

Fakultet političkih nauka u saradnji sa Institutom za društvene nauke u Beogradu i u okviru projekta Mreža Evropskog društvenog istraživanja na Zapadnom Balkanu organizuje konferenciju "Zapadni Balkan u komparativnoj perspektivi - Evropsko društveno istraživanje" koja će se održati 4. i 5. decembra. 
Cilj konferencije je da istraživači i donosioci javnih politika razgovaraju o nalazima do kojih se došlo kroz prikupljanje komparativnih podataka, a posebno podataka u okviru Evropskog društvenog istraživanja. Konferencija je podijeljena na dva dana. Prvi će biti posvećen razvijanju moguće saradnje, zajedničkih istraživanja i povezivanju istraživača i donosioca odluka koji se bave kreiranjem javnih politika zasnovanih na podacima. Drugi dan će biti posvećen predstavljanju odabranih naučnih radova koji koriste uporedne podatke. 
 
Konferencija će biti organizovana u online formi. Pozivaju se svi zainteresovani studenti, naučnici i oni koji se bave javnim politikama zasnovanim na podacima da uzmu učešće. 
 
 
 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.