Memorandum o saradnji i razumijevanju




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Povodom Svjetskog dana socijalnih radnika (19. mart) Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore potpisao je Memorandum o razumijevanju i saradnji sa Ministarstvom rada i socijalnog staranja Crne Gore.

Ispred Fakulteta političkih nauka Memorandum je potpisao prof. dr Milan Marković, dekan, a u ime Ministarstva rada i socijalnog staranja mr Goran Kuševija, direktor Direktorata za socijalnu i dječiju zaštitu Ministarstva rada i socijalnog staranja Crne Gore.

Memorandumom se, osim dosadašnje uspješne saradnje na polju realizacije studenstkih praksi, predviđa i saradnja kroz naučnoistraživačku djelatnost, u okviru koje je moguća zajednička participacija u procesima apliciranja za međunarodne naučnoistraživačke projekte.

Takođe, predviđeno je i organizovanje zajedničkih naučnih skupova, javnih tribina, simpozijuma, okruglih stolova u cilju unapređenja socijalno-političke misli i djelatnosti u Crnoj Gori; potom upoznavanje studenata Fakulteta političkih nauka Univerziteta Crne Gore sa strateškim dokumentima i akcionim planovima u okviru kojih se planira socijalna politika Crne Gore i izdavačka djelatnost.

 



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.