Za svjetsko znanje siguran korak: Fakultet političkih nauka




Za svjetsko znanje siguran korak: Fakultet političkih nauka

Interesovanje za izazove iz sfere politike, međunarodnih odnosa, socijalne politike i socijalnog rada, novinarstva i komunikologije, bolje razumijevanje i diskutovanje sa ekspertima koji oblikuju crnogorsko javno mnjenje, preporučuje Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore kao pravi izbor za nastavak školovanja. Fakultet nudi veliki broj predmeta kroz koje se tretiraju gotovo svi aspekti savremenog društvenog života.

Svršeni studenti ovog fakulteta mogu se suočiti sa različitim društvenim i političkim izazovima,  a stečena znanja mogu implementirati u praksi. Navedeno dokazuje i činjenica da veliki broj bivših studenata Fakulteta političkih nauka aktivno participira i upravlja društvenim i političkim tokovima Crne Gore, pokazujući tako da ova visokobrazovna institucija nudi znanja i vještine upotrebljive u praksi.

Više informacija o Fakultetu političkih nauka možete naći na internet stranici Studentski informator - Fakultet političkih nauka, dok informacije o upisu možete pronaći na Sve što ste htjeli da pitate: Konkurs, upis i procedure.

Da li ste čuli i našu poslednju novost: Za maturante koji upišu Univerzitet Crne Gore obezbijeđeni su čitači za lične karte.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.