Puštena u rad renovirana i opremljena multimedijalna sala na Medicinskom fakultetu u Podgorici




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Danas je svečano puštena u rad renovirana i opremljena multimedijalna sala na Institutu za morfološku grupu predmeta na Medicinskom fakultetu u Podgorici.

Studenti će biti u mogućnosti  da interaktivno, uz pomoć najsavremenije tehnike za učenje usvajaju nova znanja. Predavanja i učenje  gradiva iz predmeta Anatomija, Histologija, Patologija i Sudska medicina biće olakšana uz mogućnost interaktivne organizacije nastave.

Renoviranje je obuhvatilo parketne radove, zidne radove, prilagođavanje instalacije za tehničku podršku, kao i brendiranje prostorija.

Sala je opremljena multimedijalnom tablom, projektorom, kamerom, personalnim računarom, 10 monitora, audio sistemom ozvučenja, uz 10 kancelarijskih  stolova i 20 stolica.

Renoviranje sale i opremu je omogućila kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora donacijom vrijednom 11.102 eura.

Kompanija Hoffmann-La Roche Crna Gora je pokuzala društvenu odgovornost omogućivši studentima Medicinskog fakulteta kvalitetnije uslove za učenje.

Poseban osjećaj poštovanja i zahvalnosti upućen je dr Milošu Ičeviću, direktoru Hoffmann-La Roche Crna Gora i dr Suadu Šabanoviću, specijalisti za proizvode i stratešku analizu koji su svoja znanja stekli upravo na Medicinskom fakultetu UCG u Podgorici, i ovim činom su pokazali emotivnu i ljudsku profesionalnu bliskost sa matičnim fakultetom.

Dekan Medicinkog fakulteta u Podgorici prof. dr Miodrag Radunović uz prigodne riječi uručio je zahvalnice kompaniji Hoffmann - La Roche, dr Milošu Ičeviću i dr Suadu Šabanoviću.

 

Medijske objave:

https://volimpodgoricu.me/2020/06/24/podgorica-pustena-u-rad-renovirana-i-opremljena-multimedijalna-sala-na-medicinskom-fakultetu/

https://www.cdm.me/drustvo/pustena-u-rad-renovirana-multimedijalna-sala-na-medicinskom-fakultetu/

 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.