Profesorica Sanja Radonjić član komisije za odbranu doktorske disertacije na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Profesorica Biotehničkog fakulteta Sanja Radonjić bila je član komisije za ocjenu i odbranu doktorske disertaciie ‘’Fauna kukaca iz podreda Sternorrhyncha u nasadima agruma u Republici Hrvatskoj’’ dipl. ing. Vjekoslava Markotića.

Javna odbrana doktorske disertacije održana je 10. marta 2023. godine na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Mentor doktorske disertacije je prof. dr. sc Renata Bažok, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, a članovi komisije: prof. dr. sc. Ivana Pajač Živković, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, dr. sc. Tatjana Masten Milek, JU Zeleni prsten Zagrebačke Županije, dr. sc. Mladen Šimala, Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu, prof. dr. sc. Đani Benčić, Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet i prof. dr. sc. Sanja Radonjić, Univerzitet Crne Gore Biotehnički fakultet.

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu je najstarija i najveća visokoobrazovna ustanova iz oblasti poljoprivrede u Hrvatskoj  i 2019. godine proslavio je 100 godina postojanja.

https://www.agr.unizg.hr/hr/1639/Obrana+doktorske+disertacije%3A+Vjekoslav+Markoti%C4%87%2C+dipl.+ing.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.