PRIJAVA ISPITA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU




PRIJAVA ISPITA U SEPTEMBARSKOM ISPITNOM ROKU

U skladu sa odlukom Senata Univerziteta Crne Gore i Akademskim kalendarom, septembarski ispitni rok biće održan od 27. avgusta do 23. septembra 2018. godine

Studentima je u septembarskom roku, odlukom Senata Univerziteta Crne Gore br. 03-2248/1 od 03.07.2018. godine,omogućeno polaganje ispita u cjelosti (studenti mogu polagati i kolokvijume i završni ispit). 

Polaganje ispita će biti organizovano u dva ispitna termina. Raspored ispita biće blagovremeno objavljen na sajtu fakulteta. U rasporedu ispita će biti istaknuti datum, vrijeme i sala za svaki ispit, a predmetni nastavnik će, u slučaju potrebe, dodatno obavijestiti studente putem sajta o organizaciji i načinu polaganja ispita. 

U septembarskom ispitnom roku polažu se svi predmeti, na svim studijskim programima, koji nijesu položeni u januarskom i junskom roku, a koje je student prijavio na početku studijske 2017/2018. godine.  

Prijava ispita za septembarski ispitni rok obaviće se na šalteru studentske službe 12. jula i 16. jula 2018. godine, u terminu 10-13h.

Visina nadoknade u dodatnom ispitnom roku, po odluci Upravnog odbora UCG, iznosi 5,00 eura za svaki prijavljeni ispit.  

Uz popunjenu prijavu studenti su dužni dostaviti  dokaz o uplati nadoknade (uplatnicu) za ispite koje prijavljuju. Uplatu izvršiti na žiro račun Biotehničkog fakulteta br. 510-8133-85, sa naznakom - za septembarski ispitni rok.

Studenti koji nijesu izmirili finansijske obaveze (školarinu) ne mogu prijaviti ispite za septembarski ispitni rok, dok ne izmire školarinu. 

Dokumenti



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.