Najava “Dana nauke i inovacija u Kotoru” 29. i 30. septembra
Najava “Dana nauke i inovacija u Kotoru” 29. i 30. septembra

Gostujući u emisiji „Svijet nauke” Radio Kotora, autorke Tamara Vuković, doc. Dr Zorica Đurović najavila je predstojeće „Dane nauke i inovacija“ čiji je organizator i domaćin u Kotoru 29. i 30. septembra Pomorski fakulteta Kotor u saradnji sa Opštinom Kotor. Najavljeni su učesnici i neki od sadržaja Festivala koji će se najvećim dijelom održati u zgradi Kreativnog haba u starom gradu, dok je svečano otvaranje zakazano za 29. septembar u 10 sati u crkvi Sv. Duha, takođe u starom gradu.

U emisiji su još gostovali i neki od izlagača i prezentera: načelnik Državnog arhiva Crne Gore u Kotoru Joško Katelan, kustos Pomorskog muzeja Crne Gore u Kotoru Ilija Mlinarević  i predstavnica NVO Widlife Montenegro Marina Radonjić.

Snimak ovog gostovanja možete poslušati na sljedećem linku: https://soundcloud.com/radio-kotor/svijet-nauke-21092023?si=68c6adbf16764a60bbd75c15f0f39dd1&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.