Promocija Pomorskog fakulteta Kotor za maturante “Gimnazije” u Kotoru




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Još jedna promocija upisa u studijsku 2024/25. godinu Pomorskog fakulteta Kotor održana je 16. februara 2024. godine u “Gimnaziji” Kotor. Promociju se pripremili i realizovali saradnici u nastavi dr Maja Škurić i mr Dragana Milošević, koleginica Danka Vujić i student Dino Jonuz, nekadašnji maturant ove škole.

U amfiteatru škole održana je prezentacija studijskih programa našeg fakulteta, tehničkih resursa, organizacije nastave, program studentske mobilnosti Erasmus+, mogućnosti zaposlenja nakon završenih osnovnih studija na našem fakultetu i ostalih vannastavnih aktivnosti. Istoj su prisustvovali učenici odjeljenja opšte gimnazije, završnog razreda ekonomske i medicinske struke. Informacije u vezi sa praktičnom nastavom maturantima je približio student master studija Pomorske nauke Dino Jonuz, koji je podijelio informacije i lična iskustva u vezi sa procesom studiranja na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturanti “Gimnazije” Kotor pozvani su da posjete Dan otvorenih vrata Univerziteta Crne Gore koji će ove godine biti održan 6. marta 2024. godine u Sportsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore, kao i Info dan Pomorskog fakulteta Kotor koji će biti upriličen u aprilu mjesecu.

Promocija u “Gimnaziji” Kotor potvrda je dobre saradnje između dvije obrazovne institucije. Ovom prilikom se zahvaljujemo direktorici gospođi Slavici Stupić, na ukazanom gostoprimstvu.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.