Promocija Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj mješovitoj školi „17. Septembar“ na Žabljaku




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Aktivnosti promocije Pomorskog fakulteta Kotor Univerziteta Crne Gore nastavljene su i danas, 23.februara 2024. godine, posjetom predstavnika Fakulteta Srednjoj mješovitoj školi „17. Septembar“ na Žabljaku.

Promociju su realizovali prof. dr Jelena Nikčević, mr Vera Kapetanović i mr Nemanja Pudar. Maturantima ove škole predstavljeni su studijski programi Fakulteta, kao i informacije u vezi sa upisom u studijsku 2024/25. godinu. Prisutni su informisani o različitim nivoima studija, praktičnoj nastavi, te mogućnostima učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturanti su pozvani da prisustvuju „Danu otvorenih vrata“ Univerziteta Crne Gore koji će biti održan 6.marta 2024. godine u Podgorici, kako bi se dodatno informisali o svim detaljima kada je u pitanju upis i studiranje na Pomorskom fakultetu Kotor, kao i na ostalim fakultetskim jedinicama Univerziteta Crne Gore.

Ovom prilikom se zahvaljujemo direktorici, gospođi Milojki Stijepović, i ostalim zaposlenima na divnoj saradnji, srdačnom dočeku i uspješnoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor u njihovoj školi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.