Novi horizonti - platforma za povezivanje alumni zajednice Univerziteta Crne Gore




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Sa ponosom vam predstavljamo novu platformu za saradnju sa alumnistima Univerziteta Crne Gore (UCG), koja će služiti kao ključni instrument za promociju i komunikaciju sa našom zajednicom. Ova inovativna i interaktivna platforma je dostupna na linku https://alumni.ucg.ac.me/i označava novu eru povezivanja i saradnje unutar naše alumni zajednice.

Alumni zajednica Univerziteta - otvorena vrata, beskrajne mogućnosti

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore je mreža bivših studenata, koja proizlazi iz zajedničkih iskustava i osjećaja ponosa pripadnosti našoj prestižnoj instituciji. Osim što pruža podršku trenutnim studentima i omogućava umrežavanje, naša zajednica nudi niz privilegija. Ono što je čini posebnom je posvećenost uzvraćanju instituciji kroz praktično obrazovanje, mentorstvo, stipendije te učešće u raznim inicijativama i projektima.

Alumni zajednica Univerziteta - zajednički napor, posvećen uticaj

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore ne samo da gradi mostove između svojih članova, već i aktivno doprinosi unapređenju naše zajednice. Kroz različite angažmane i učešće u projektima i inicijativama, UCG alumni zajednica stvara pozitivan uticaj na društvo i jača naslijeđe Univerziteta.

Alumni zajednica Univerziteta - nova platforma kao most ka boljoj povezanosti

Kreiranjem naše nove platforme, alumni zajednica Univerziteta Crne Gore dobija strukturu i modernu platformu za saradnju. https://alumni.ucg.ac.me/ je mesto gdje se alumni sastaju, dijele iskustva, dobijaju informacije o najnovijim dešavanjima/događajima, i pristup raznovrsnim resursima. Od sada, komunikacija između članova zajednice, koja je ključna za dalji razvoj postaje jednostavnija i efikasnija.

Alumni zajednica Univerziteta - vaša prilika da doprineste

Pozivamo sve naše bivše studente da se pridruže novoj platformi, aktivno učestvujte u diskusijama, dijelite svoja iskustva i ideje, da pronađete nove načine kako doprinijeti zajednici. Ova platforma nije samo instrument za komunikaciju, već i prostor gdje svaki pojedinac može ostaviti svoj trag i doprinijeti daljem razvoju alumni zajednice Univerziteta Crne Gore.

Alumni zajednica Univerziteta - gradimo budućnost sa ponosom

Alumni zajednica Univerziteta Crne Gore, sa svojim krovnom organizacijom - alumni asocijacijom i alumni klubovima na nivou fakulteta, postavlja temelje za oblikovanje budućnosti. Kroz povezanost, podršku i zajedničke napore, gradimo trajnu moć obrazovanja i ostavljamo pozitivan uticaj na društvo.

Pridružite nam se na https://alumni.ucg.ac.me/  i budite dio mreže koja kreira promjene.

Vaša alumni zajednica čeka da zajedno stvaramo sjajnu budućnost!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.