Realizovana promocija Pomorskog fakulteta Kotor u srednjim školama u Pljevljima




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

U nizu promotivnih aktivnosti Pomorskog fakulteta Kotor posvećenih upisu u akademsku 2024/2025. godinu, u ponedjeljak, 4. marta 2024. godine, održana je prezentacija u Srednjoj stručnoj školi i Gimnaziji „Tanasije Pejatović” u Pljevljima. Tom prilikom, saradnici u nastavi dr Sead Cvrk i dr Maja Škurić predstavili su Fakultet i dali više informacija u vezi sa upisom na predstavljene studijske programe.

Maturantima su prikazani nastavni resursi Fakulteta, predstavljeni su različiti nivoi studija, praktična nastava, te mogućnosti učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome na Pomorskom fakultetu Kotor.

Maturanti su pozvani da prisustvuju i „Danu otvorenih vrata“ Univerziteta Crne Gore, koji će biti održan 6. marta 2024. godine u Podgorici, kako bi se dodatno informisali o svim detaljima kada je u pitanju upis i studiranje na Pomorskom fakultetu Kotor, kao i na ostalim fakultetskim jedinicama Univerziteta Crne Gore.

Zahvaljujemo se kolegama u Srednjoj stručnoj školi i Gimnaziji „Tanasije Pejatović” na divnoj saradnji, srdačnom dočeku i uspješnoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor.

Povezane vijesti: https://gimnazijapv.com/prezentacija-pomorskog-fakulteta-kotor/



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.