Održana prezentacija Pomorskog fakulteta Kotor u Srednjoj ekonomskoj školi „Mirko Vešović” u Podgorici




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Još jedna promotivna aktivnost Pomorskog fakulteta Kotor posvećena upisu u akademsku 2024/2025. godinu održana je u Srednjoj ekonomskoj školi „Mirko Vešović” u Podgorici u utorak, 12. marta 2024. godine. Tom prilikom, saradnice u nastavi dr Maja Škurić i mr Dragana Milošević predstavile su Fakultet i dale više informacija u vezi sa upisom na predstavljene studijske programe. Svoja iskustva u vezi sa studiranjem i životom u Kotoru sa maturantima su podijelile studentkinje master studijskog programa Menadžment u pomorstvu i logistika, Dijana Radović i Tilia Lazarević.

Maturantima su prikazani nastavni resursi Fakulteta, informisani su o različitim nivoima studija, praktičnoj nastavi, te mogućnostima učestvovanja u programima mobilnosti i zapošljavanja nakon sticanja diplome Pomorskog fakulteta Kotor.

I ovom prilikom, zahvaljujemo se direktorici Dijani Vujačić i profesorici Gordani Nikčević na divnoj saradnji, srdačnom dočeku i uspješno realizovanoj promociji Pomorskog fakulteta Kotor u njihovoj školi.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.